Minecraft Son Apk İndir Bedava Cepde

 Minecraft Son Apk İndir Bedava Cepde

Minecraft Oyunu Hakkında

DÜNYA YAPMAK İÇİN SİZİN

İnşa ederken, benimkinde, çetelerle savaşırken ve sürekli değişen Minecraft manzarasını keşfederken sınırsız olasılıklarla dolu bir maceraya hazırlanın.


Minecraft tree with chicken in it

KAYNAKLI OLUN

Kurnaz olun ve yapı malzemeleri toplamak için çevredeki ortamı kullanın; ağaçların parçalanmasının yeni bir şey yaratmanıza nasıl yardımcı olabileceğini görün.


Steve and Alex in battle poses ready to fight mobs

GECE HAYATTA KAL

Kendinizi başıboş çetelerden uzaklaştırarak öngörülemeyenlerden kaçınmak her zaman en iyisidir - çok yaklaşırlarsa ne olacağını asla bilemezsiniz!


Redstone switch

MUHTEŞEM BİR ŞEY YAPIN

Redstone cevherinden gelen tozun kreasyonlarınızı geliştirmek, onları hayata geçirmek veya onlara biraz canlılık kazandırmak için kullanılabileceği tüm çok yönlü yolları keşfedin.

Minecraft Oyun Detayları ve Artıları Eksileri

Minecraft Pocket Education Edition, ana akım alet bölmesi oyununun yaratıcı orman jimnastiği ve pikselli hissini alır ve çok yönlü oyuncuların gereksinimlerine uyacak şekilde terapistler. Ve Pocket Edition'ın, ayarının boyutu ve oyuncuların erişebileceği alternatiflerin kapsamı kadar kontrol merkezi veya PC yorumlamaları ile tam olarak zemine dayanamayacağını akılda tutarak, henüz her yönüyle yapılmış bir sandbox oyunudur. acelesi olan oyuncular için iş bakımı.  

Minecraft deneyiminin temel temelleri burada ayarlanmıştır. Büyüleyici pikselli bloklardan oluşan açık bir dünyada dolaşıyorsunuz, malzemeleri kazıyor ve ardından kalbinizin istediğini geliştirmek için bunları kullanıyorsunuz. Sürekli potansiyeli garanti eden sanal bir LEGO setine benziyor, ancak cep telefonlarının olağan engelleri, Pocket Edition'ın güçlü garantilerini genişletmeye tam olarak hazır olmadığını gösteriyor. En açık küçültme, oyunun farklı türevlerinde erişilebilen esasen sınırsız ortamdan çok daha mütevazı olan, ancak aynı zamanda gezegende temelde daha az hayvan bulunan dünyanın boyutunda gelir. Sonuçlar, inşa etme potansiyelinizi sınırlayan bir oyundur ve ayrıca oyunun dayanıklılık bölümlerine sandbox binasından daha fazla odaklanmayı seven oyuncular için test ve ürün çeşitliliğini azaltır.  Bu son sayı, Hayatta Kalma modunu büyük ölçüde etkiler. 

Endurance, Minecraft evrenini araştırmak için daha organize bir araç sunuyor. Buradaki hikaye yönteminde çok az şey olsa da, hedefler var ve inşa etmenin daha özel bir nedeni var. Canavarlar akşam saatlerinde çok sayıda ortaya çıkıyor ve kendinizi silahlarla donatmak ve sizi başıboş kalabalığa karşı koruyabilecek korumalar geliştirmek size bağlı. Günler, verilen pencerede mümkün olduğunca çok şey aramakla ve varlıklar azaldıkça sürekli daha fazla dolaşmakla, gece ise gün gelene kadar acilen beklemekle geçirilir. Buradaki temel bilgiler taşınabilir formda henüz sağlam olsa da, canavarlar kadar ürün çeşitliliğinin olmaması, bu modun kendisinin tam olarak büyüleyici olmadığını ima ediyor.  Gerçek yapı ölçüsün

Artıları:  

Merkez Minecraft deneyimini cep telefonlarına büyük ölçüde deşifre eder  Yaratıcı oyuncuları uzun süre meşgul tutabilecek yenilikçi seçenekler sunar  

Eksileri:  

Kontroller, PC ve kontrol merkezi karşılaşmalarının doğal hissi ile koordine olamaz  Dünya daha mütevazı ve hayvanların zoolojik bahçesi daha az farklı


Minecraft Hakkında Daha Fazla Bilgi

Sürüm1.17.0.02


Android gerektirir 5.0 and up

Sınırsız evrenleri araştırın ve en kolay evlerden en muhteşem saraylara kadar her şeyi inşa edin. Sınırsız varlıkla yaratıcı modda oynayın veya tehlikeli kalabalıklarla savaşmak için silahlar ve takviyeler yaparak dayanıklılık modunda dünyanın derinliklerine inin. Cep telefonlarında veya Windows 10'da tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte yapın, araştırın ve tahammül edin.

OYUNUNUZU uzatın:

Ticaret merkezi - Ticaret merkezindeki en yeni yerel alan tezahürlerini keşfedin! 1 numaralı üreticinizden özel kılavuzlar, görünümler ve yüzey paketleri edinin.

Dilim siparişleri - Oyunun nasıl oynandığını değiştirin: Bir şeylere katılabilirsiniz, orduları toplayabilir, günün saatini değiştirebilir ve oradan sınır gökyüzüdür.

Ek öğeler - Ücretsiz Eklentiler ile deneyiminizi daha da özelleştirin! Teknolojiye daha yatkınsanız, yeni varlık paketleri oluşturmak için oyundaki bilgi odaklı uygulamaları ayarlayabilirsiniz.

ÇOK OYUNCULU

Etki Alanları - Sizin için sahip olduğumuz kendi özel çalışanınız olan Realms'de istediğiniz zaman, istediğiniz yerde 10 arkadaşa kadar sahneler arası oynayın. 30 günlük ücretsiz bir ön uygulama deneyin.

Çok Oyunculu - Web'de ücretsiz Xbox Live kaydıyla en fazla 4 arkadaşınızla oynayın.

İşçiler - Ücretsiz devasa çok oyunculu işçilere katılın ve diğer pek çok kişiyle oynayın! Muazzam yerel bölge koşusu evrenleri bulun, yeni küçük oyunlarda mücadele edin ve yeni arkadaşlarla dolu giriş yollarında ortak olun!

OYUN İÇİ BİR BAKIŞ

PIllagers
Massively multiplayer
Survive
More fun with friends
Aquatic
Villages
Build almost anything
Cats and Pandas
Explore
PIllagers
Massively multiplayer
Survive
More fun with friends
Aquatic
Villages
Build almost anything
Cats and Pandas
Explore
PIllagers
Massively multiplayer

ÖZELLİKLERİ


Windows 10 PC'ler, Android cihazlar, iOS telefonlar ve tabletler, Xbox Series X|S ve Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve sanal gerçeklik platformlarında sekiz oyuncuya kadar platformlar arası oyun

Topluluktan dış görünüm, doku ve karma paketleri! Minecraft.net/marketplace adresinde daha fazlasını öğrenin

bullet-icon

EKLENTİLER! Bazı örnekleri ücretsiz deneyebileceğiniz veya kendinizinkini oluşturmayı öğrenebileceğiniz minecraft.net/addons adresinde daha fazla bilgi edinin.

bullet-icon

Diyarlar! Her zaman, her yerde var olan dünyalarda platformlar arası 10 arkadaşınızla oynayın. Uygulama içinde 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü deneyin ve minecraft.net/realms adresinden daha fazlasını öğrenin

bullet-icon

Başarılar dahil Xbox Live desteği

bullet-icon

Oyunun nasıl oynandığını ayarlamanıza izin veren eğik çizgi komutları - öğeleri verebilir, çeteleri toplayabilir, günün saatini değiştirebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

bullet-icon

Sunucularda Oyna

bullet-icon

Ücretsiz deneme sürümü mevcut


Oyunu İndirmek İçin Buraya Tıklayın



Comments

Post a Comment